Betingelser

 

Forretningsbetingelser

 

Ansvarlig for MalerCenteret.dk

MalerCarsten.dk ApS
Farum Hovedgade 50A
3520 Farum

CVR-nr.: 28285205

Telefonnummer: 45 535 535

  

Leveringsbetingelser

Vi sender under normale omstændigheder din levering 1-3 dage efter, at din bestilling/betaling er modtaget. I særlige tilfælde kan afsendelsen være anderledes og du vil modtage en bekræftelse via e-mail, hvor det fremgå de ændrede omstændigheder. Hvis der gælder særlige afsendelsestider for din levering, vil du få dem oplyst i din e-mail-kvittering.

Vi leverer med Post Danmark, Fragtmand, eller GLS, vi leverer i hele Danmark. Leveringstiden er 2-5 dage hverdage. Post Danmark leverer i overensstemmelse med gældende leveringsbetingelser for pakker. Vores fragtmand leverer til dit dørtrin/pakkeshop, medmindre der er aftalt andet direkte med fragtmanden. Vi påtager sig det fulde ansvar for varen, indtil du har modtaget varen på den opgivet leveringsadresse. Når du har modtaget varen, er ansvaret dit.
 


 

Fortrydelsesret

Hvis du som forbruger køber en vare på MalerCenteret.dk, vil du som udgangspunkt have fortrydelsesret, men du kan ikke fortryde køb af vare der er produceret specielt til dig. Dvs. du kan ikke fortryde køb af tonet maling og metervare. Dette vil fremgå ved bestillingen, her vil stå "ingen retturret" du accepterer herved at du ingen fortrydelsesret har på denne varer. 

Fortrydelsesretten indebærer, at du som forbruger kan træde tilbage fra købet og at købsaftalen betragtes, som om den aldrig var indgået. Du kan benytte dig af din fortrydelsesret ved at nægte at modtage varen fra fragtmanden eller postvæsenet.

Hvis du derimod acceptere at modtage varen, kan du benyttet dig af din 14 dages fortrydelsesret. Det vil sige, at du senest på 15. dagen efter, at du modtog varerne, skal returnere dem til os. Det er tilstrækkelig for rettidig returnering, at du har overgivet varerne til selvstændig fragtfører på sidste dagen.

Fortrydelsesretten kan kun udbygges, hvis varen tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart væsentligt forringer varens salgsværdi. Det vil sige, at fortrydelsesretten ophæves, hvis varerne tages i brug og forseglingen derved brydes.

Når du udnytter fortrydelsesretten, kan du returnere dine varer i Beckers Farvecenter uden omkostninger for dig.

Du kan også sende returvaren til:

Beckers Farvecenter
Farum Hovedgade 50A
3520 Farum

Den eneste omkostning du har når du fortryder et køb, er portoen/fragten til at sende varen tilbage til os. Husk at vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Når vi har modtaget dine returvarer og kontrolleret, at de lever op til reglerne for fortrydelse, tilbagebetaler vi købsprisen til dig. Pengene bliver indsat på det betalingskort eller bankkonto, du har betalt med. Vi bestræber os på at returnere pengene til dig inden 7 hverdage, efter at vi har modtaget varerne fra dig. Det er også muligt at få udbetalt penge for returvarer i den fysiske forretning.

Hvis ikke vi mener, betingelserne for udøvelse af returret er opfyldt, så kontakter vi dig og angiver årsagen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
 


 

Emballagestørrelse

Vi ønsker at gøre opmærksom på at producenternes emballagestørrelse kan variere i literindhold afhængig af farvevalg, hvilket er kutyme i branchen.
 


 

Brug af personlige oplysninger

MalerCenteret.dk bruger udelukkende de oplysninger, du giver os, til at sende dig beskeder og oplysninger via dit køb, med mindre du samtidige siger, ja tak, til at modtage vores nyhedsbrev. Det er en forudsætning for at MalerCenteret.dk kan behandle oplysninger, at du som pågældende har givet dit udtrykkelig samtykke til det, eller at behandlingen er nødvendig for at opfylde en aftale, som den pågældende er part i. Har du som forbruger f.eks. indtastet oplysninger om dig selv i forbindelse med køb, så har MalerCenteret.dk ret til at behandle oplysningerne med henblik på at kunne opfylde aftalen. I den sammenhæng har MalerCenteret.dk brug for dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail.

Når der indsamles personligoplysninger sikrer MalerCenteret.dk, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Beckers Farvecenter har den dataansvarlige adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Oplysninger afgivet til MalerCenteret.dk videregives eller sælges ikke til tredjemand, og der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Du kan se og rette oplysninger ved at logge ind på din profil. Som registreret kunde har du ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Ydermere har du ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. I forbindelse hermed bedes du rette telefonisk henvendelse til MalerCenteret.dk på telefonnummer 45 535 535.

MalerCenteret.dk opbevarer dine oplysninger optil 5 år efter du sidst har logget ind. Vi sender dig en e-mail efter de 5 år er gået, hvor vi gør dig opmærksom på, at MalerCenteret vil slette dine informationer. For at bevarer dine informationer skal du blot logge ind på din profil, hvorved din konto aktiveres.

MalerCenteret.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.