Hvem er vi

Historik

I 1996 startede jeg som selvstændig malermester efter 14 år som bygningsmaler. Allerede efter få år udvidedes arbejdsomfanget med sprøjteværksted, kontor og lagersalg af maling i Birkerød og i efteråret 2007 købes Beckers Farvecenter i Farum.

Siden 1998 har Beckers været mine fortrukne arbejdsprodukter, idet Beckers har et højt kvalitetsniveau på deres produktserier til konkurrencedygtige priser. Beckers er yderligere den største producent af svanemærket maling, hvilket garanterer dig, som forbruger, et kvalitets produkt med mindst mulige farlige stoffer i malingen.

I årene 2007-2009 afviklede jeg stille og roligt malerfirmaet for at fokusere på driften af butikken i Farum, hvor alle mine kunder kan drage fordel af den høje faglige kompetence der eksisterer i butikken.

Dansk nethandel har fortsat et uforløst potentiale og i 2012 besluttede jeg at åbne netbutikken, MalerCenteret.dk, for at lette købsprocessen for mine kunder. Der er desværre brodne kar i branchen der via vildledende markedsføring på nethandel skaber urealistiske forventninger til prisfastsættelsen af produkterne. Jeg vil derfor pointere at, hos MalerCenteret.dk handler vi kun ud fra producentens vejledende priser, men vi kan samtidige tilbyde lave priser der ligger under butiksprisen, så længe du bestiller over MalerCenteret.dk, da varerne derved kommer direkte fra leverandørerne. Du er også meget velkommen til at komme forbi butikken og få uforpligtende rådgivning af højt fagligt niveau.

Ved større renovering kommer vi gerne på hjemmebesøg og hjælper med at bestille de korrekte produkter og rette volume, kontakt os ved tlf. eller email.


Rigtig god malerlyst.

 

Carsten Rishøj